O nas

Družba INOVATIKA d.o.o. od leta 2011 deluje na področju energetike, raziskovanja in razvoja novih tehnologij izgorevanja biomase.

V prvih štirih letih smo raziskovali in razvili novo inovativno tehnologijo izgorevanja biomase. Rezultati teh aktivnosti se odražajo v sodelovanju s priznano mednarodno norveško korporacijo Jotul s sedežem na Norveškem, članico HKI Industrieverband Haus-Heiz und Küchentechnik (Nemško industrijsko združenje na področju hišnega ogrevanja).

Kot logična posledica je nastal samosvoj sodobni ogrevalni sistem IBS-48H, ki ni samo najsodobnejši kotel na polena, ampak najsodobnejša kotlovnica, okolju prijazna in energetsko učinkovita.

Poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja je razvoj najsodobnejše tehnologije izgorevanja lesne biomase ter inovativni pristop k razvoju učinkovitih energetskih rešitev za optimalno izrabo tako pridobljene energije. Na ta način želimo v največji možni meri prispevati k okolju, ki ga bomo s ponosom zapustili našim otrokom.

Vizija podjetja

Vizija podjetja je postati svetovno prepoznavna inštitucija na področju čistosti in učinkovitosti izgorevanja lesnih energentov. Z novimi pristopi in inovativnim razmišljanjem 99,99 % čistost in učinkovitost gorenja ni nedosegljiva. Našim uporabnikom bomo z našimi inteligentnimi sistemi ogrevanja zagotovili udobje in neodvisnost od globalno strateških energentov. Naši proizvodi bodo dober razlog za zadovoljstvo in pohvale naših uporabnikov doma in po celem svetu.

Nagrade in priznanja

 

Zlato priznanje za inovativen slovenski produkt 2015
na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS v Celju

 

Zlato priznanje za inovativen slovenski produkt 2016
na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS v Celju

 

Nagrada za najboljšo inovacijo na področju energetike 2016
na 8. Vodilnem srečanju o inovacijah v energetiki na Brdu pri Kranju

Podatki o podjetju

Podjetje: INOVATIKA, raziskovanje in razvoj, d.o.o.
Skrajšano ime: INOVATIKA d.o.o.
Matična številka: 3583201000
ID za DDV: SI 69740828
Sedež: Brnčičeva ulica 29, 1231 Ljubljana - Črnuče
Direktor: Marko Udovč

Mediji o nas